Bolu Belediye Başkanlığı’ndan “Gölcük – Dağ Köşkü (İdare Bina ve Konukevi), Bungalov, Göl Gazinosu Kiralama İhalesi” İle İlgili Açıklama

Bolu Belediye Başkanlığı, Belediye Encümeni’nin yaptığı toplantıda alınan kararla “Gölcük – Dağ Köşkü (İdari Bina ve Konukevi) , Bungalov, Göl Gazinosu Kiralama İhalesi”nin iptal edildiğini açıkladı. Konuya ilişkin Bolu Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle:“Belediye Encümeni tarafından bugün (2 Ocak 2018) yapılan toplantıda Gölcük – Dağ Köşkü (İdari Bina ve Konukevi), Bungalovlar ve Göl Gazinosu Kiralama İhalesi’nin iptaline karar verilmiştir. Belediye Encümeni’nin aldığı kararda, “Gölcük Tabiat Parkı’nda yapılacak olan İdari Bina, Bungalov Evler ve Gölcük Gazinosu’nun işletmesi işinde kapsam değişikliği yapılacağından, ihalenin şartları değişeceğinden ihalenin iptal edilmesine karar verilmiştir” denildi. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”