‘Çalışan Gazeteciler Günü’ pasta kesilerek kutlandı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde belediyenin Basın-Yayın Birimini ziyaret ederek, çalışanlarla birlikte pasta kesti.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla belediyenin tanıtım ve medyayla ilgili faaliyetlerini yürüten Basın-Yayın Birimi’ne Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu’yla birlikte ziyarette bulundu.

Sürpriz ziyarette Basın Yayın Birim Sorumlusu Ayşe Atılgan ve diğer personelle bir araya gelen Yılmaz, belediye çalışmalarının kamuoyuna doğru aktarılması ve tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesi gibi görevleri üstlenen birim çalışanlarını tebrik ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini birlikte pasta keserek kutladı.

Haber: Hakan KAPUCU