Belediye Başkanı Yılmaz’dan, Şerife Doğanay’a geçmiş olsun ziyareti

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bugün gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri ile aralarında AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın annesinin de bulunduğu çok sayıda kişiye “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

2009 yılından beri her hafta Perşembe günü hasta ziyaretinde bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu hafta 10’a yakın kişiyi ziyaret etti.

Halkla İlişkiler Müdürlüğünce organize edilen anlamlı ziyaretlerde ilk olarak; AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın Özel Fatma Hatun Hastanesinde bel fıtığı ameliyatı olan annesi Şerife Doğanay, ziyaret edildi.

Sağlık durumu hakkında bilgiler aldı

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yüksel Navruz tarafından ameliyat edilen Şerife Doğanay’a acil şifalar dileyerek, sağlık durumu hakkında bilgiler aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

7 kişi evlerinde ziyaret edildi

Başkan Alaaddin Yılmaz daha sonra çeşitli sağlık sorunları bulunan 7 kişiyi de evlerinde ziyaret etti. Bir araya geldiği hastalara ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Yılmaz, yakınlarıyla da sohbet ederek, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Perşembe günü sabahtan gerçekleşen ziyaretlerde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit,Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Şerife Koçyiğit, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Taner Laçin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Timuçin Erem, Sağlık İl Müdürlüğü Eczacılık Birim çalışanı Selma Merezoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Güler, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Melike Çetinkaya, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ ve Bolu Belediyesi kurum doktoru Gülsüm Öncü eşlik etti.

Haber/Fotoğraf: Hakan KAPUCU