Başkan Yılmaz’dan huzurevi ve hasta ziyareti

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sağlık sorunları bulunan 6 kişiyi evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde iletti. Yılmaz ayrıca, İzzet Baysal Huzurevi’ne de ziyarette bulunarak, huzurevi sakinlerinin ihtiyaçlarını dinledi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce Perşembe günü sabahtan organize edilen program dâhilinde ilk olarak İzzet Baysal Huzurevi’ne ziyarette bulundu. Başkan Yılmaz, burada odaları tek tek dolaşarak huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet etti ve ihtiyaçlarını dinledi. Mutlulukları gözlerinden okunan huzurevi sakinleri, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’la teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, huzurevi ziyaretinden sonra ise sağlık sorunları bulunan 6 kişiyi evlerinde ziyaret etti. Hastalara ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Yılmaz, ayrıca ailelerin de ihtiyaçlarını dinleyerek anlamlı ziyaretlerini tamamladı.

Gerçekleşen ziyaretlerde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Sağlık İl Müdür Yardımcısı Şerife Koçyiğit, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Taner Laçin, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Erdal Dilekçi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Timuçin Erem, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Seçkin Özgen, Bolu Belediyesi kurum doktoru Gülsüm Öncü ve AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ da eşlik etti.

Haber: Hakan KAPUCU

Fotoğraf: İsmail YAŞMUM