Başkan Yılmaz, iğne oyası kursiyerleriyle buluştu

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Sağlık Mahallesi’nde Bolu Belediyesi ile İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan iğne oyası kursunu ziyaret etti.

Cuma sabahtan gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bir araya geldiği kurs hocası Aygün Özdemir ve kursiyer kadınlarla sohbet ederek,  çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve taleplerini dinledi. Yılmaz,  çok sayıda farklı kurs açtıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızdan gelen her türlü kurs talebini önemsiyoruz. Desteğimiz devam edecek” diye konuştu.

Kurs hakkında bilgiler veren iğne oyası kursu usta öğreticisi Aygün Özdemir de “Belediyemizin ve İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi’mizin desteği ile açılan bu kursta ev hanımlarımıza iğne oyası tekniklerini anlatıyoruz. Kursiyerlerimiz burada hem sosyalleşiyor, hem de aile bütçesine katkılar sağlayacak yeni iş kapıları, teknikler öğreniyor. O nedenle bizlere böyle bir imkânı sunduğunuz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kurs ziyaretinde Başkan Yılmaz’a,  Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Öztürk, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert eşlik etti.

Haber/Fotoğraf: Hakan KAPUCU